Vind alle rietdekkers van Nederland snel en gemakkelijk

Rietdekkersbedrijf H. Van Ginkel

Wie werkt er bij u in de buurt.

Zoek op postcode
Rietdekkersbedrijf H. Van Ginkel

Rietdekkersbedrijf H. Van Ginkel

Smalsteeg 5,
6741NJ Lunteren
Tel: 0318 484894
info@rietdekkervanginkel.nl
Naar de website »

Rietdekkersbedrijf H. Van Ginkel

Rietdekken is een ambacht voor vakmensen. Dat bewijzen wij als rietdekkers van H. van Ginkel iedere dag. Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot één van de grotere rietdekkersbedrijven van Nederland. We zijn gevestigd in Lunteren, maar actief in heel Nederland.

In al die jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Samen met externe opleiders dragen we ons vakmanschap over aan nieuw talent. Het resultaat? Een solide rietdekkersbedrijf waar mensen werken met een passie voor riet. Vakmensen die houden van specialistisch werk en bijzondere uitdagingen. Opdrachtgevers ervaren ons als een gewaardeerde specialist die verwachtingen overtreft. Aannemers zien ons als een betrouwbare en flexibele partij waarmee zij graag samenwerken.

En we blijven ons ontwikkelen. Zo zijn we specialist in de toepassing van NovaRiet, de nieuwste innovatie op rietdekkersgebied. Ontdek ons vakmanschap zelf en bekijk de projecten die wij gerealiseerd hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand of de kosten voor een rieten dak? Vraag dan direct om meer informatie of om een offerte.

Ons werk