Vind alle rietdekkers van Nederland snel en gemakkelijk

Rietdekkersbedrijf Konink

Wie werkt er bij u in de buurt.

Zoek op postcode
Rietdekkersbedrijf Konink

Rietdekkersbedrijf Konink

Aalscholversingel 27,
6883BA Velp
Tel: 026-3613409
Mob: 06-41953460
info@koninkrietendaken.nl
Naar de website »

Over ons:

Ik was 15 en zocht destijds een baantje om naast mijn school wat bij te verdienen. Uiteindelijk ben ik als vakantiehulpje gaan werken bij een rietdekker in de buurt, op die manier ben ik in aanraking gekomen met dit prachtige vak. Na mijn schoolopleiding heb ik even in dienstverband gewerkt, maar ben in 1994 begonnen met mijn eigen rietdekkersbedrijf.

Vooral in de begintijd heb ik veel samengewerkt met diverse rietdekkersbedrijven om de fijne kneepjes van het vak te leren. Rietdekken is en blijft een vak dat vooral in de praktijk geleerd dient te worden en je leert het meest door veel van een ander af te kijken, en daarvan het beste toe te passen.

Inmiddels bestaan wij al heel wat jaren. Wij zijn een klein gespecialiseerd rietdekkersbedrijf dat met gemiddeld drie tot vijf man werkt aan onze rieten daken. Het is een ambachtelijk beroep, maar wij gaan mee met de tijd. Tegenwoordig werken wij met het beste gereedschap en machines die er te krijgen zijn. Niets is ons te gek, van zeer ingewikkelde daken, tot eenvoudige, van grote tot kleine projecten.

Rietdekkersbedrijf Konink

Neem contact op met: Rietdekkersbedrijf Konink

Ons werk