Vind alle rietdekkers van Nederland snel en gemakkelijk

Rietdekkersbedrijf Basten & Zn

Wie werkt er bij u in de buurt.

Zoek op postcode
Rietdekkersbedrijf Basten & Zn

Rietdekkersbedrijf Basten & Zn

De Regeakker 11,
5768XV Meijel
Mob: 06- 46 291 219
info@rietdekkersbedrijfbasten.nl
Naar de website »

Over ons:

Rietdekkersbedrijf Basten & Zn geleid door Jan en Ron Basten ( vader en zoon) dateert vanaf de jaren `50. Het rietdekken is al begonnen door de vader van Jan, Harrie Basten. Deze leerde het vak van andere rietdekkers in de oorlog. Na de 1946 maakte Harrie zich zelfstandig. Veel specialistisch rietdekkerswerk werd in Duitsland gedaan voor Duitse monumentenzorg: Denkmalschutz.


Ook in het Brabantse en Limburgse werden veel traditionele rieten daken gelegd. Vanaf de jaren `70 kwam zoon Jan als rietdekker in het bedrijf. Na een tiental jaren nam Jan het bedrijf over, al bleef Harrie nog wel jaren meewerken alvorens hij definitief stopte. Vanaf 1991 tot op heden werken nu Jan en Ron Basten, aan het maken van rietendaken in diverse technieken. Sinds 2006 is Ron Basten mede-eigenaar en heeft vanaf die tijd veel veranderingen ingevoerd zoals het adviseren naar particulieren, aannemers en architecten. Hij is ook begonnen met onderhoudscontracten zo om te zorgen dat huiseigenaren lang van een mooi rieten dak kunnen genieten.


Laat U goed informeren naar een rieten dak ,kijk niet alleen naar de prijs maar kijk ook wat U ervoor terug krijgt. Prijs zegt niet alles. En over prijs valt altijd te praten.

Rietdekkersbedrijf Basten & Zn

Neem contact op met: Rietdekkersbedrijf Basten & Zn

Ons werk